Terméskövek

Kül/Beltéri burkoló és falazó kövek

Padlólap és falicsempe

Sziklakerti kövek

Mozaik

Térkövek
Kérje egyedi ajánlatunkat!
Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Szolgáltatások

Szakmai és lakberendezési tanácsadás
Nincs ötlete hogyan burkolja ki konyháját, teraszát? Segítünk a burkolat kiválasztásában, a tervezésben, a burkolat kiosztásában, hogy pontosan az valósuljon meg, amit megálmodott.

3D-s látványtervezés
Ha nem tudja elképzelni, hogy a kiválasztott burkolóanyag hogyan mutat majd nappalijában, konyhájában, teraszán, vagy nincs ötlete milyen burkolat lenne a legjobb választás, az OCTAGON szakemberei elkészítik a helyiség 3D-s látványtervét. (A 3D-s látványtervezés díja 30.000 Ft.) Amennyiben nálunk vásárolja meg a burkolóanyagot, ezt az összeget jóváírjuk Önnek.

Kedvező árak
Építkezik, felújít, átalakít, esetleg nagyobb projektet kivitelez? Kérje egyedi árajánlatunkat, hogy az Ön beruházásához igazíthassuk árainkat.

Gyors és rugalmas kiszolgálás
Látogasson el a STONEAGE telephelyére és raktárkészletről biztosítjuk Önnek a kiválasztott burkolóanyagot. Amennyiben katalógusunkból választ, akár 10 nap alatt birtokában lehet a kiválasztott termék. Különleges, egyedi igényeket is kiszolgálunk, segítünk megtalálni az elképzelésének megfelelő terméket, egyenesen a gyártótól.

Házhozszállítás
Vállaljuk a megvásárolt termékek helyszínre történő szállítását. Szállítási díjak: Budapest területén belül 150.000 Ft megrendelés esetén; Budapest agglomerációjában: 250.000 Ft megrendelés esetén akiszállítás ingyenes. Az ár a kapuig, illetve ajtóig való szállítást foglalja magában, a be- illetve felrakodást plusz költség ellenében tudjuk vállalni. Vidéki városokba történő kiszállítás költségeiről kérje munkatársaink felvilágosítását.

Szolgáltatásaink
  • » Gyors és rugalmas kiszolgálás
  • » Házhozszállítás
  • » Kedvező árak
  • » 3D-s látványtervezés
Telephely és üzlet
1116 Budapest
Kondorosi út 3.
Nyitvatartás
Hétfőtől - Péntekig 9:00 - 22:00
Szombat - Vasárnap 9:00 - 18:00